Afla care sunt cele mai bune modele low-cost de plite incorporabile

Atunci cand ne-am gandit sa economisim spatiul in bucataria noastra cu siguranta primul gand asupra caruia ne aruncam atentia se refera la ce ar trebui sa eliminam.

Avem atatea lucruri indispensabile bucatariei, insa de departe un spatiu suficient de mare il ocupa aragazul clasic, care de multe ori nu mai este de folos, mai ales daca are cativa ani vechime.

In secolul in care traim, tehnologia, simtul practic si usurinta  in folosire, ar trebui sa fie criterii care sa ne diferentieze gusturile si alegerile, indiferent de resursele financiare de care dispunem.

Poate ca nu o sa va vina sa credeti, dar in acest moment cea mai buna plita incorporabila este de departe acel tip de accesoriu pentru bucatarie care poate suplini cu brio un aragaz, indiferent de cantitatea de mancare care se prepara zilnic.

Chiar daca la momentul de fata nu dispuneti de fonduri financiare foarte mari, noi vrem sa va venim in ajutor si va propunem cateva modele low-cost care ar putea da o alta nota de eleganta si discretie bucatariei dumneavoastra.

Mai jos va punem la dispozitie doua modele care va vor reda satisfactia achizitionarii unui lucru util, care in timp vi se va parea un real castig.

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX

Aceasta plita incorporabila pe gaz dispune de o functie de siguranta, care opreste alimentarea la gaz, daca flacara se stinge, acest lucru asigurand  ca nu vor exista scurgeri.

Usurinta in folosire caracterizeaza de departe aceasta plita incorporabila, apasarea unui simplu buton va permite functionarea sa pe timp indelungat.

La pachet cu plita incorporabila vine si un gratar, iar materialul din care este compusa este inoxul. Cu toti stim ca este un material pretentios, , iar daca este achizitionata din mediul online, putem beneficia si de alte produse de intretinere compatibile, toate la un pret de nimic!

Aceasta plita valoreaza 340 lei, redusa cu peste 30% fata de valoarea sa initiala.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX

Aceasta plita este de departe o solutie practica pentru locuinta noastra si dispune de 4 arzatoare de diferite dimensiuni, capabile sa ne prepare in timp record hrana zilnica.

Puterea arzatorului mare este de 3kW, lucru ce ne va permite o incalzire la temperaturi ridicate a mancarii foarte usor.

De asemenea, dispune de o functie de siguranta in cazul in care instalatia de gaz nu functioneaza perfecta pentru a nu afecta buna functionare a sa si aerul din casa.

Eficienta si practica, aceasta plita valoreaza doar 370 lei, redusa cu peste 30% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionata din mediul online.