4 trenduri moderne in materie de relatii

Dating-ul modern este greu. Tehnologia ar fi putut face mai ușoare întâlnirile cu oamenii, dar a fost și cauza multor probleme de relație. Asigurați-vă că înțelegeți cele mai frecvente probleme și veți fi mult mai pregătiți pentru ele. Știind la ce să vă așteptați, puteți să vă protejați emoțiile și să vă asigurați să aveți o experiență mai bună de dating.

ALEGERE
Mai degrabă decât o terminologie, una dintre cele mai răspândite tendințe de întâlniri este problema prea multor alegeri. Există atât de multe modalități de a întâlni oameni noi pe Internet, încât poate duce la indecizie cu privire la ceea ce doriți de fapt. Cel mai bun mod de a trata acest lucru este să aveți o idee clară despre tipul de persoană pe care o căutați.

Imaginile false
Aceasta este cea mai modernă tendință populară modernă în matrimoniale moderne și este foarte neplăcută. Ghostingul este când opriți orice formă de comunicare cu cineva fără să spui de ce. Este un lucru groaznic de făcut pentru cineva, deoarece îi împiedică să se închidă pe o relație. Ca o versiune modernă a tratamentului tăcut, ghosting-ul este o experiență mult prea obișnuită când intrăm în era digitală.

Haunting
Ca o opoziție directă față de ghosting, bântuirea este atunci când cineva continuă să încerce să interacționeze cu tine online, după ce o relație sa încheiat. Acesta poate fi un lucru subtil și poate duce la gânduri conflictuale.

Stashing
Stashing implică menținerea partenerului dvs. absent pe social media. Majoritatea oamenilor au nevoie de ceva timp pentru a realiza că sunt stăpâniți. E greu de remarcat pentru că este vorba despre compartmentalizarea vieții. Dacă credeți că relația dvs. merge bine, dar a trecut o vreme și nu v-ați întâlnit cu prietenii sau cu familia, atunci șansele sunt că nu se angajează în relație. Stashing-ul poate duce la resentimente repede după ce a fost identificat.